Over ons

Logopedie & Logopedie4Kids is een allround praktijk voor logopedie, met Logopedie4Kids als gespecialiseerd onderdeel voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Wij hebben een team van ervaren en betrokken logopedisten. We werken vanuit een holistische visie samen met jou aan de best mogelijk oplossing voor de hulpvraag.

Wij zijn geregistreerd therapeut op het gebied van onder andere Parkinson, preverbale logopedie, CI, MS, mimetherapie en dyslexie. Onze praktijk is – als eerste grote praktijk – sinds 2014 KIWA gecertificeerd voor kwaliteit van logopedische zorg. We hebben 7 vestigingen in Noord-Oost Brabant.


Waar wij voor staan:

Ons team is alle dagen van de week aanwezig, 52 weken per jaar. Ook in de avonduren en op zaterdag zijn onze praktijken geopend. Op medische indicatie komen wij voor een behandeling bij u thuis. Wij hanteren principieel geen wachtlijst.

Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Logopedie. Wij zetten de cliënt centraal en zetten ons iedere dag in om de best mogelijke zorg te leveren. In al onze gezondheidscentra werken we in multidisciplinaire teams. Met onder andere huisartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, jeugdartsen, pedagogen en thuiszorgorganisaties. Ook de lijnen met andere specialisten zoals kno-artsen, neurologen, tandartsen, orthodontisten, IB-ers, AB-ers en leerkrachten, zijn bij ons kort.

Overtuigd van ons gespecialiseerd team? Maak een afspraak

Heeft u zelf klachten of heeft u vragen over de ontwikkeling van uw kind? Je kunt vrijblijvend een eerste afspraak maken op de locatie van uw keuze of bellen naar het algemene nummer 073-6415673